Jeg startede med at lege med reb i 2000.  Det startede med en fascination af nogle spændende billeder af japanske kvinder, ophængt i utroligt smukke bindinger. Men jeg måtte erkende at det ikke så nemt at efterligne et billede. De kvinder jeg fik lov at binde på var meget søde og tålmodige, men det var nok sjældent den store nydelse for dem.

 

Jeg startede i SMIL, hvor de havde en Bondage gruppe. Jeg håbede at jeg her kunne lære Japansk Bondage ordentlig. Jeg tog fejl – gruppen havde stort set intet med reb at gøre. Men jeg mødte gode venner venner der, som senere startede en rebgruppe op i SMIL, Nawagruppen, som stadig eksisterer i dag.

 

I 2010 startede Tanja og jeg i Copenhagen Shibari Dojo, som var en hel nystartet klub. Det satte for alvor skub i interessen for det japanske, og blev starten på en fantastisk rejse for os. Med Yukinaga Max og Tina som lærere, tilbragte vi mange gode timer med at lære bindinger, og ikke mindst mødet med de mange repetitioner og kulturen fra kampsportens verden.

 

Efter nogle gode år i dojoen, og senere som instruktør samme sted, søgte vi nye udfordringer. I november 2013 startede vi Kinbaku Lounge som arrangerer reb-events og workshops. Læs mere på www.kinbakulounge.dk

 

I dag lever jeg af at undervise i Japansk Bondage.

Model: Namarie

 

Model: Namarie Fotograf: Scot

Jeg vil forsøge at give lidt information om Shibari og Kinbaku på disse sider, og måske vække din nysgerrighed til at prøve det selv.

 

Skriv endelig til mig hvis du har yderligere spørgsmål – ris og ros modtages meget gerne.